Tuesday, October 29, 2013

Man skal vel prøve noget nyt

Jeg elsker julen. Den gode gamle nostalgiske jul med nisser, sne og snemænd. Det bærer minge julekort også meget præg af. Men her kommer et noget anderledes kort.

Det er inspireret af et kort fra julekortkurset hos scrapsisters, men er blevet lidt videreudviklet. Bare en smule. Sjovt at kaste sig over en enkel og anderledes genre


Sunday, October 27, 2013

Det er da også blevet til lidt Halloween kort, for jeg kan jo ikke holde fingrene væk fra Halloween swaps.

Først fik jeg lavet det her Peek- A boo kort. Lidt sødt og lidt uhyggeligt, men også lidt nostalgisk, for hvem af os gamle tøser kan ikke huske Dandy's vippebilleder.

Her kan i se, den pæne unge mand, når kortet åbnes, men vipper man ham, ja så bliver han til et skelet


Da jeg nu var så godt i gang, så lavede jeg et mere, og der kan I vist se mit skelet. Jeg er vild med skeletter, hvis man altså kan være det


Nå ja, og af resterne blev der så lige det her lidt mere almindelig halloween kort.


Slut med halloween for i år. Der venter en bestilling på op til flere julekort og lidt mere. Så nu må jeg vist finde den søde pige frem, hvis hun da er inde i mig tihi

Nu er det snart Halloween

Og det er vist en slet skjult hemmelighed, at jeg elsker halloween.

Både den søde, og den spooky del.

Det kan man vist godt se på de her atc kort, som jeg fik sat sammen i går, mens Danmark knækkede cancer'en







Sunday, October 20, 2013

Heldigvis er jeg blevet god igen

For det er da ikke muligt at rende rundt og mugge i længere tid af gangen.

Så i denne weekend har jeg været ramt af en sød virus. Ikke helt min egen skyld. Jeg havde såmænd bare sagt ja til at lave kort til en jysk pige. Hun leverer 3 D arkene, og så leverer jeg det resterende og får en nok alt for lille pris pr. kort, men sådan er der jo så meget.
Jeg ser nemlig det hele som en win win situation. Jeg elsker udfordringen- jeg får brugt lidt af de alt for mange materialer jeg har på matriklen, og så kommer der endda en lille skilling ind på bankkontoen. Det er da ikke helt tosset vel ?????

Så nu ligger der endnu en gang 100 kort klar på mit bord. Nu skal de bare pakkes, og så skal de sendes.

Men først vil jeg lige viser jer, at jeg også kan lave søde kort, og ikke bare " wicked women"






ATC

Selv om man bliver ramt af et dørslag, går verden da ikke helt i stå. The show must go on.

Så jeg startede i det små med et at ATC kort

Og så ond i sulet jeg var efter et bagholdsangreb, ja så var det ikke svært at lave et par kort over temaet " Wicked women in history".

Jeg fandt lige et par mordere fra 1920'erne



Sunday, October 13, 2013

Hvem siger at livet skal være kedelig. Her i sidste uge legede jeg lige dørstopper for en dør der væltede. Det har gjort, at jeg ikke får lavet så meget, som jeg plejer. Heldigvis ved jeg da nu, hvad et dørslag er tihi

Jeg har dog taget mig sammen i dag, og har fået lavet en enkelt deco. Nu skal den ud på en lang og måske også farefuld tur i verden før den finder vej frem til rette ejermand. Hvor må det være dejligt at være deco og ikke vide spor om, hvad vej man skal. De en masse dejlige kreative mennesker og ikke mindst deres kreative værksteder.